Fortæl os om dit projekt og vi hjælper dig videre

Fortæl os om dit projekt og vi hjælper dig videre

Vi bygger smukke træhuse i Østjylland

Træhuse hitter hos de klimabevidste

Går du med ønsker om et mere klimavenligt hus eller træ-sommerhus? Hos Naturbolig er vi eksperter i opførelse af træhuse i klimavenlige naturmaterialer.

Du er selv med til at designe huset, så du kan vælge lige den størrelse og det antal værelser, som du ønsker din nye bolig skal have.

Vi bygger træ-sommerhuse og huse til helårsbrug i Østjylland omkring Skanderborg, Aarhus, Silkeborg og Odder.

Kontakt os for at indhente et godt tilbud

Hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder, eller du har andre spørgsmål, så ring til os, eller skriv en e-mail allerede i dag. Vi sidder klar til at svare på det hele, om du drømmer om et nyt sommerhus eller helårsbolig i træ.

Sommerhuse i træ til en god pris

Sommerhuse i træ er blevet populære igen, og vores tegnestue bygger dem i naturmaterialer, som giver dig en klimavenlig sommerbolig, som også er smuk at se på. Vi bygger både klassiske træhuse og bjælkehuse, hvis du drømmer om et mere rustikt udtryk.

Vi arbejder sammen med Det Levende Hus, som designer huse inspireret af dansk og japansk arkitektur. Du er derfor garanteret æstetisk smukke bygninger, der er skabt til at holde.

Ved os får du altid gode priser på vores arbejde, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. En billig løsning kan sagtens være både smuk og holdbar.

FIRMAOPLYSNINGER​

Naturbolig ApS

Borgmesterskoven 6,
8660 Skanderborg

Telefon: +45 53 50 05 92
ce@naturbolig.com

Telefontid: 9-16 alle hverdage

OM OS

Naturbolig har haft egen tegnestue og været byggefirma, som har eksisteret siden 2013. Vi besidder en række tværfaglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen.

MODTAG TILBUD

Kontakt os i dag!

53 50 05 92

Book en uforpligtende aftale.


CVR 42962023

© Copyright – All rights reserved.

Til top