Byggetilladelse

Går du med overvejelser om at renovere dit nuværende hus eller om at bygge nyt? Overvejer du at lave en tilbygning eller at udskifte de gamle vinduer? ​Vi udfører totalentreprise og har på tegnestuen i Tilst, rig mulighed for at tegne en løsning skræddersyet til dine krav og behov.

Stor arkitekttegnet funkisvilla

Stor arkitekttegnet funkisvilla på 295 m² med tilhørende garage på 48 m². Villaen er indrettet med stort lyst masterbedroom sammenhængende med Walk-In-Closet og egent badeværelse.​ ​Dertil er der 2 børneværelser med højt til loft, hvor en hems kan indarbejdes. Yderligere er der en stor hall som fører til en rummelig og belyst stue samt køkken alrum. Idéen med villaens placering er med udsigt til en sø eller strand.

Arkitekttegnet dobbelt funkisvilla

Rummeligt dobbelt funkisvilla på 200 m² pr. Bolig (400 m² I alt) med tilhørende carport på 28 m². Dobbelthusenes stueplan er indrettet med stort belyst køkken alrum og et rummeligt masterbedroom samt badeværelse. På parterreplanen finder man et bryggers samt to børneværelser, dertilhørende badeværelse og en flot belyst entré.

Klassisk landejendom med separat garage

Klassisk landejendom på 220 m2 med stor garage på 68 m2 separeret fra hovedhuset samt en overdækket terrasse på 21 m2, velegnet til etablering af evt. ude køkken.

​Landsejendommen byder velkommen med en stor lys glashall og mulighed for stjernekig. Fra hallen er der adgang til et lækkert køkkenalrum samt direkte adgang til terrasse og have. Stueplanet består af et stort badeværelser, et bryggers samt en stue.

1. sal er indrettet med et stort multirum, hvorfra der er adgang til hvert af de tre værelser, hvoraf det ene værelse er et master bedroom med tilhørende walk-in-closet samt eget badeværelse.

Klassisk landsbyhus

Klassisk landsbyhus på 205 m2 med stor garage på 70 m2. Garagen er bygget som en sidelænge til selve beboelsesdelen.

Landsbyhuset er indrettet med stor lys hall med adgang til et stort køkken alrum, med direkte adgang til terrasse og have. Stueplanet består af et stort badeværelser, bryggers samt en stue.

1. sal byder velkommen til et stort multirum, hvorfra der er adgang til hvert af de tre værelser, hvoraf det ene værelse er et master bedroom med tilhørende walk-in-closet samt eget badeværelse.​

ARKITEKTTEGNET DOBBELT FUNKISVILLA

KLASSISK LANDEJENDOM MED SEPARAT GARAGE

KLASSISK LANDSBYHUS

STOR ARKITEKTTEGNET FUNKISVILLA