​Idéskitsering

Står du med et ønske om at få renoveret en del eller hele din bolig, eller går du med tanker om at bygge nyt og starte fra bunden? Vi tilbyder dig assistance i idéskitseringen.

Det er her de første tanker, drømme og materialeønsker bliver gjort håndgribelige. Du ved måske at du gerne vil have lavet et nyt badeværelse eller et nyt køkken-alrum. Men du har måske ikke fagligheden til at gennemskue, hvordan man udnytter rummene bedst muligt?

I samarbejde med dig vil vi i analyseform lave en grovskitse af dine muligheder, og det vil være muligt at vurdere om dine ønsker kan realiseres.

Med udgangspunkt i idéskitseringen vil du derefter selv have mulighed, for at undersøge projektets realiseringsgrundlag med bank, realkredit institut el.

Idéskitseringen vil ligeledes indeholde en redegørelse for dine forventninger til projektets bæredygtighed og energibehov.

​Idéskitseringen er hvad der er behov for førend, at der kan udarbejdes et dispensationsforslag, hvilket er den første af de fem projekteringsfaser.

Vi tilbyder en indledende idéskitsering på kontoret i Tilst, med henblik på at kunne realisere dine byggeønsker. Hvis dette er et tilbud du ønsker at gøre brug af, bedes du booke et møde hos os forinden.​​